Find the Best KEEP_IT_SIMPLE Shayari, Status, Quotes from top creators only on Gokahani App. Also find trending photos & videos aboutkeep your love life private quotes, keep calm and love a 10, keep calm and love me 480, quotes about keeping love a secret, keep calm and love neha,
HintsOfHeart.
कभी-कभी प्रश्न जटिल होते हैं और उत्तर सरल। अतः सरलता में निहित शक्ति और ख़ूबसूरती को नज़रअंदाज़ नही किया जाना चाहिए। ©HintsOfHeart. #KEEP_IT_SIMPLE
neelu
neelu
जो दिया जा सकता है वह लिया भी जा सकता है... जो कहा जा सकता है वह किया भी जा सकता है.. जो बताया जा सकता है वह छुपाया भी जा सकता है... जो निभाया जा सकता है वह छोड़1 भी जा सकता है... isliye...... ©neelu #astrology #Kabutar #ja#ja#ja #KaagazKiKashti #keep_like_comment #KEEP_IT_SIMPLE #Keep_Smiling_Always😊
#astrology #Kabutar #Ja#Ja#Ja #KaagazKiKashti #keep_like_comment #KEEP_IT_SIMPLE Keep_Smiling_Always😊
read moreneelu
neelu
neelu
#jaishreekrishna #keep_sharing #keep_following #jeenaisikanaamhai #JEENA_HOGA #keep_calm #KEEP_IT_SIMPLE Keep_Smiling_Always😊 #keep_smiling_and_keep_writing
read moreneelu
#keep_sharing #Keep_going #keep_calm Keep_Supporting🙏🙏😇😇 #KEEP_IT_SIMPLE #keep_sporting_and_keep_sharing_ #KeepAlive
read moreneelu
#dharm कोशिशें का सफर #keep_sharing #keep_supporting #Keep_going #keepbelieving #KEEP_IT_SIMPLE #Keep_smiling #keep_sharing #KeepAlive #keep_it_Up
read moreneelu
neelu