Find the Best Utdu Shayari, Status, Quotes from top creators only on Gokahani App. Also find trending photos & videos aboututdu shayri with english words 0, zindagi shayri utdu 0, man utd quotes, man utd share price 10, man utd 2 0 crystal palace highlights 10,
MM Mumtaz
जुबां में तासीर अल्फ़ाज़ शायराना होगा यकीनन उसे उर्दू से बहुत याराना होगा زباں میں تاثیر الفاظ شاعرانہ ہوگا یقینن اسے اردو سے بہت یارانہ ھوگا ©MM Mumtaz #ishqurdu #Utdu #urduadab #Urdughazal #urdu_poetry #urdulines #urduhindi_poetry #India Misba kouser Manzoor Alam Delhi Aftab Sam Khan Naila Shahi نائلہ شاہی Khalid Abbas khalid Sara Ansari Malik Asif ماجد علی afsana Aliya Siddiqui ❤️A➕A❤️
#ishqurdu #Utdu #urduadab #Urdughazal #urdu_poetry #urdulines #urduhindi_poetry #India Misba kouser Manzoor Alam Delhi Aftab Sam Khan Naila Shahi نائلہ شاہی Khalid Abbas khalid Sara Ansari Malik Asif ماجد علی afsana Aliya Siddiqui ❤️A➕A❤️
read more
About Nojoto | Team Nojoto | Contact Us
Creator Monetization | Creator Academy | Get Famous & Awards | Leaderboard
Terms & Conditions | Privacy Policy | Purchase & Payment Policy Guidelines | DMCA Policy | Directory | Bug Bounty Program
© NJT Network Private Limited